20090927

müzikal uykular



uyku gözlüğü kullanmak nasıl bir şeydir pek bilmem aslında ama bu gördüğünüz içinde kulaklık bulunduran türden, yani güzel. müzik çalarını dinleyerek uyumak isteyenler de için ideal. fotoda tam olarak ne yapmaya çalışmışım anlamadım, tesadüfen çekmiş kuzen. zaten bu eğlenceli gözlük de kendisinindir. benim gibi bilgisayar başında değil de, hani ne bileyim, normal uyku sırasında filan kullanmak eminim daha hoş ve yerinde olacaktır. mesela piyano eşliğinde uyumak, ister istemez masalsı rüyalara sevkedecektir diye düşünüyorum, hımm tatlı rüyalar öyle ise..
[karınca'danmış gözlük meğer.]

20090901

IFD/ Hakan Yıldırım/ 'Milad'







'Milad' ismini verdiği 2010 ilkbahar/yaz koleksiyonunun defilesi ile Hakan Yıldırım, IFD'nin finalini de yapmış oldu. kendisiyle görüşme imkanı da buldum, teşekkürlerimi iletiyorum heh. sürekli kendini yeniler biçimde olduğundan koleksiyona bu ismi vermiş, daha fazla bir şey diyemiyorum. muhtemelen, sırasıyla bütün IFD röportajları yakın zamanda hafta sonu'nda yer alacak. ben ise özellikle fotoğraflardaki pembemsi balon etekli elbiseyi ve ece sükan'ın giydiği omzu bol kuştüylü elbiseyi çok sevdim.

IFD/ Gizia







Tanıtımını sadece bacak boyu benim toplam boyuma eşit olan Tuğçe Kazaz ile yapan Gizia defilesi de fena değildi, yalnız bazı şeyleri yine fazla abartılı buldum tabi kendi çapımda. çok fazla leopar kullanmışlar, görmekten bıktığım için olsa gerek, buraya koymadım. koleksiyonda ağırlıklı olarak kırmızı, camgöbeği ve beyaz vardı, ama hepsini bir elbisede kullandıkları parçalar çok alakalı değildi yani bilemiciğim..